Om GuldPress - Guldpress

Title
Gå til indhold

Ring på
+ 45 20 60 45 05

GuldPress
God kommunikation giver bedre omdømme

Uanset hvor stor - eller lille - dinvirksomhed er, har den brug for en kommunikationsstrategi.

Negativ omtale er bedre end ingen omtale. Sådan hører man ofte folk sige. Intet er mere forkert. Hvorfor ikke udnytte mulighederne, der ligger lige for, og skabe et omdømme og en interesse for din virksomhed, produkt eller andet, så du rykker ind i kunders, konkurrenters og alle andres bevidsthed som en vinder?

Lille - men også stort

EN-MANDS FIRMA DER HAR EVNEN TIL AT TILPASSE SIG
GuldPress er et enmandsfirma, hvor Per Guldberg Klausen er omdrejningspunktet. Med via en mængde kontakter og samarbejdspartnere er GuldPress også et firma, der kan løfte de store og tunge opgaver, skabe løsninger, der vinder gehør og opmærksomhed blandt dine konkurrenter og samarbejdspartnere. Ingen opgave er for lille - eller stor - for mig.

EN GOD PRESSEMEDDELSELSE
En pressemeddelse er blot en af måderne, du kan kommunikere på. Hent filen herunder, der er en guide til selv at lave den gode pressemeddelse. Kører du fast, så hjælper jeg gerne.

Fokus på det vigtige

At du selv synes, du har en banebrydende nyhed, er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at pressen også synes det.

Du bør hele tiden overveje, hvilke nyhedskriterier medierne opererer med, så du kan vinkle din historie rigtigt og fange journalisternes opmærksomhed. Husk, at pressen lever af det, deres læsere finder interessant.

For at fange læserens interesse skal nyheden være tæt på læserens miljø eller på læseren som person.

Hvis læseren kan identificere sig med historiens budskab, eller hvis nyheden eller dit produkt har en direkte betydning for læserens hverdag, vil det skærpe interessen og øge din histories nyhedsværdi.

Og her kommer GuldPress ind i billedet. Vi kan give dig ideerne, inspirationen og sikre at dit budskab kommer klart og tydeligt frem som DU ønsker det.

Hvad kan vi?
EKSEMPLER PÅ LØSNINGER

STRATEGI
Hvor står du?
To ud af ti virksomheder har en kommunikations- strategi. Resten lader tilfældet råde og lader "stå til". Hvor længe tør du lade stå til og lade tilfældet råde? Med den rette strategi placerer du dig i mediebilledet og får et omdømme, der er guld værd!

SOCIALE MEDIER
Gå viralt
Vi bruger over en time om dagen på sociale medier. Og det betyder, at du her kan møde kunder, kommende medarbejdere og konkurrenter. Synlighed på sociale medier er i dag essentielt.

PRESSEMEDDELSER
Find det unikke
Din virksomhed er unik. Og det skal du fortælle omverden. Men det skal naturligvis fortælles på den rette måde. En løsning kan være en pressemeddelese eller presseevent.

Kontakt
Hør, hvordan GuldPress kan hjælpe dig. Ganske uforpligtende.
I'm not a robot
Created with WebSite X5
Tilbage til indhold