Om mig - Guldpress

Title
Gå til indhold

Ring på
+ 45 20 60 45 05

GuldPress

Om mig

Per Guldberg Klausen.
Stifter og ejer af GuldPress.

Du kan downloade CV ved at klikke herunder.
Kort og godt om mig!
Jeg har været leder, reporter og sparringspartner, igangsætter foruden ideudvikler og tovholder. Med andre ord har jeg prøvet lidt af hvert.
Jeg er født i Vrå den 21. juni 1966. Efter en god og tryg opvækst - en smut omkring Brøderslev Gymnasium, søgte jeg og kom ind på Danmarks Journalisthøjskole i 1986. Fire år senere stod jeg med eksamensbevis - og et job på Vestkysten, der året efter, i 1991, blev til JydskeVestkysten.

Jeg cirkuleredepå flere lokalredaktioner, inden jeg blev byrådsreporter, redaktionssekretær, krimireporter og souschef, inden jeg ville prøve noget nyt.

I 1997 blev jeg redaktør for to nye ugeaviser, men valgte to år senere at rykke tilbage til dagbladene.

Her blev jeg først souschef og siden erhvervsredaktør.

Det var jeg i 12 år - inden jeg betrådte uopdyrket land og var med til at starte en temaredaktion. Vi balancerede mellem journalistik og kommercielt indhold - var en stor succes og fortsatte under flere fusioner. Op mod 20 mand og et utal af freelancejournalister var tilknyttet afdelingen. Men i 2016 blev temaredaktionen blev nedlagt og jeg besluttede at blive freelancer igen.

I min fritid er jeg aktiv i Dansk Kennel Klub, hvor jeg er instruktør - og dermed underviser andre i hundeadfærd. Jeg har selv to beaglehunde og dyrker en lang række aktivieter med dem. Desuden har jeg været aktiv i Esbjerg Journalist Klub og hjælper lidt til i Røde Kors Butik Esbjerg som frivillig.
Created with WebSite X5
Tilbage til indhold